Коментар подій ДП "Березнівський лісгосп"

18.02.2020 18:14

Після того, як 12 лютого 2020 року працівниками правоохоронних органів в с. Лінчин Березнівського району було проведено спецоперацію по запобіганню незаконному видобутку бурштину на території Бобрівського лісництва, так званими «громадськими активістами» вчиняються різні протиправні дії. Так, ще під час спецоперації ці «природолюби» вдалися до масового зрізання дерев, щоб перекрити дорогу Михалин – Лінчин та Лінчин – Чабель.

А вже вчора, 17 лютого 2020 року цими «особами» вчинено спробу втручання в господарську діяльність ДП «Березнівський лісгосп» шляхом перешкоджання проведенню законної рубки.

Про даний факт працівниками лісгоспу зроблено повідомлення на лінію «102». На місце події виїхали представники поліції та лісгоспу, надали всі необхідні документи місцевим жителям, які підтверджують законність проведення рубки. Розмова відбувалась протягом години, на всі запитання активістів було надано вичерпну відповідь.

В подальшому домовилися інформувати місцевих жителів щодо здійснення лісогосподарських заходів, щоб надалі не виникало непорозумінь.