"ЗЕЛЕНА КРАЇНА" на Рівненщині

11.10.2021 15:10

Лісівники Рівненщини разом з небайдужими громадянами продовжують створювати лісові культури, озеленювати населені пункти у рамках Акції «Створюємо ліси разом» на виконання програми Президента «Зелена країна».

-                До Миляцького та Золотинського лісництва ДП "Висоцький лісгосп" завітали школярі, які ознайомилися з вирощуванням садивного матеріалу в розсадниках. Спільно з лісівниками та вчителями вони висадили декоративні рослини навколо своїх шкіл.

-                Державна лісова охорона Верхівського лісництва ДП "Острозьке лісове господарство" спільно з представниками місцевої влади Верхівського старостату, ТОВ "ІДЕК-2006"(агропідприємство) та жителів с.Точивики в рамках Акції Держлісагентства України "Створюємо ліси разом" та програма Президента "Зелена країна" висадили на площі 0,8 га 2,3тис.шт. садженців листяних порід.

-   Відбулася пам'ятна посадка дубової алеї на честь Тараса-Бульби Боровця та 80-річчя створення УПА "Поліська Січ" відбулася Даний захід відбувся за участі ДП "Рокитнівський лісгосп".

-                В рамках акції «Створюємо ліси разом» на території Вовковиївського лісництва ДП «Млинівський лісгосп» вихованця учнівського лісництва «Діброва» разом з лісівниками озеленили територію навколо пам’ятника «Вічна слава героям».