РОЗ'ЯСНЕННЯ ЩОДО ОПТИМІЗАЦІЇ

17.11.2021 13:42

У зв’язку з поширенням недостовірної інформації про реорганізацію державних лісогосподарських підприємств, Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства вкотре наголошує, що головні структурні підрозділи (лісництва) в жодному лісгоспі не ліквідуються та не об’єднуються, тому всі працівники лісництв залишаються працювати на своїх місцях, щоправда у структурах інших державних лісогосподарських підприємств. Відповідно, на сьогодні відбувається інформування працівників усіх підрозділів про реорганізацію шляхом припинення окремих держлісгоспів і їх приєднання.

Працівникам лісництв пропонують рівнозначні посади у своїх же лісництвах укрупнених держлісгоспів. Така ж процедура відбулася у структурних підрозділах ДП «Остківський лісгосп», зокрема у Біловізькому лісництві. Де працівникам, зокрема старшому майстру лісу Володимиру Горуні, запропонували таку ж посаду у своєму лісництві вже у ДП «Рокитнівський лісгоп».

Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства просить усіх, хто хоче отримати достовірну інформацію, звертатися за офіційним роз’ясненням ситуації, не поширювати неперевірені дані чи чутки, не дестабілізувати ситуацію у колективах та галузі загалом.