Внесок у перемогу

10.06.2022 11:33

Гуртківці учнівського лісництва «Вікова діброва» Оженинської ЗОШ І-ІІІ ст. (ДП «Дубенський лісгосп») взяли участь у ярмарку зі збору коштів на потреби наших воїнів, який відбувся у селищі. Діти продавали гостям власноруч виготовлені патріотичні браслети.

Як розповіла керівниця учнівського лісництва Світлана Сорочук, останнім часом більшість занять гуртка відбувалися в онлайн режими, лише раз на тиждень юні лісівники збиралися разом, працювали у шкілці, доглядали розсадники тощо.

До речі, до учнівського лісницва «Вікова діброва» Оженинської ЗОШ І-ІІІ ст. активно приєдналися тимчасово переміщені діти, які мешкають в селищі. Їх теж зацікавила робота лісівників і можливість не лише спробувати себе у цій професії, а й дізнатися більше про ліс.

І ось перед ярмарком Світлана Сорочук запропонувала своїм вихованцям взяти участь у благодійній справі. Вона придбала кольорові стрічки для виготовлення патріотичних браслетів. Упродовж тижня діти збиралися в школі, плели браслети і, зрештою, підготували на Ярмарок 250 штук, які продали всім, хто вирішив підтримати наших воїнів. Частину виручених коштів передали Миколі Кушніруку – нашому воїну, який навчався у місцевій школі.

Ідея плести патріотичні браслети і у такий спосіб допомагати нашим військовим, настільки сподобалася юним лісівникам, що вони вирішили робити це на постійній основі. Тому нині активно готують до нового благодійного ярмарку і також планують приїхати продавати браслети у Рівне. Адже важливий внесок кожного у нашу Перемогу.