НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР У КРИЧИЛЬСЬКОМУ ЛІСНИЦТВІ

27.12.2017 16:19

Черговий щоквартальний навчально-практичний семінар для фахівців Сарненського лісового господарства відбувся 26 грудня у Кричильському лісництві. Спілкування на лісівничі теми, обмін досвідом, огляд виробничих об'єктів, аналіз результатів господарської діяльності, обговорення проблем - звичний перебіг проведення семінарів. А досягнення й успіхи в нелегкій роботі досвідченого лісничого Кричильського лісництва Віктора Клеваки і його колективу - утвердження позитивних результатів та слушні настанови молодим колегам.

Учасники семінару оглянули десятки різнотипових і різновікових насаджень, лісокультурні площі, розсадники, проблемні ділянки. Належно оцінили позитивні напрацювання, проаналізували причини помилкових рішень та недоліків. Зупинили увагу на нових напрямках, які впроваджує колектив Кричильського лісництва - висаджування та догляд плантацій фундука, фруктових дерев і малинника.

Наостанок учасники семінару говорили про завершення 2017 року й перспективи та завдання початку 2018-го. А також, привітали з Днем народження лісничого Віктора Клеваку, який цього дня приймав семінар і щиросердечні побажання.

Віра Шашук