МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛІСУ ВІДЗНАЧИЛИ НА РІВНЕНЩИНІ

22.03.2018 15:04

Міжнародний день лісу та старт акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» відзначили лісівники Рівненщини проведення еколого-просвітницьких заходів та конкурсів для вихованців учнівських лісництв.

21 березня 2018 року надовго залишиться в спогадах працівників Сарненського лісгоспу і юних природолюбів, для яких організували конкурс робіт "Кращий будиночок для пернатих друзів". Такого захвату, насолоди, натхнення і радості рідко можна побачити в дитячих очах. Адже в роботу діти вклали свої найкращі здібності, фантазію і найголовніше частинку дитячого серця. Переможців нагородив грамотами і нагородами головний лісничий підприємства Анатолій Корень. Звісно ж, що пам’ятні подарунки та солодощі від лісівників отримали всі учасники конкурсу.

Відсвяткували Міжнародний день лісів і початок акції “Майбутнє лісу в твоїх руках” у ДП «Клесівський лісгосп». Погода не сприятлива для основного дійства акції - висадки нових насаджень, тому спеціалісти лісгоспу завітали до шкільного лісництва для спілкування та проведення вікторини на еколого-лісівничу тему. Усі учасники вікторини отримали подарунки. Такі зустрічі з учнівською молоддю вже стали традиційними для працівників ДП «Клесівський лісгосп», адже завжди приємно відчувати підтримку та розуміння підростаючого покоління у справі примноження, відтворення та охорони лісу.