IV з'їзд лісівників України

26.09.2018 11:49

Делегація лісівників Рівненщини на чолі з начальником обласного управління лісового та мисливського господарства Віталієм Суховичем та головою РОО Товариства лісівників України Михайлом Прокопчуком взяли участь у IV з’їзді лісівників України, який відбувся в Києві, за участі фахівців лісового господарства, народних депутатів України, голів обласних державних адміністрацій, представників громадських організацій, урядовців, закордонних експертів, деревообробників.

Головною метою скликання IV з’їду лісівників України є опрацювання спільних рішень щодо подальшого розвитку та реформування українського лісового господарства на основі європейських стандартів та досвіду.

Голова Товариства лісівників України Юрій Марчук зауважив, що такі масштабні заходи лісівники організовують раз у 10 років, і сьогоднішній з‘їзд - це не лише демонстрація єдності, а й перспективи подальшого розвитку.

Відкриваючи з’їзд, заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар наголосив, що його проведення обумовлене не лише складної ситуацією, в якій нині опинилися лісова галузь, а й нагальною потребою проведення конструктивних змін .