СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ

28.01.2019 10:47

26 січня 2019 року обірвалося життя через важку хворобу Медведя Святослава Олександровича – ветерана праці Клеванського лісгоспу, члена Президії Рівненської обласної організації профспілки працівників лісового господарства.

Медведь Святослав Олександрович народився 21 липня 1950 року в с. Зоря Рівненського р-ну., Рівненської області. Після закінчення Березнівського лісового технікуму та служби в рядах Радянської Армії розпочав свою діяльність, де пройшов його весь трудовий стаж у Клеванському лісгоспі. Починаючи з 1975 року працював майстром лісу, помічником лісничого, а згодом інженером охорони та захисту лісу на якій працював до 2010 року. Крім того, без відриву від виробництва здобув вищу освіту в Львівському лісотехнічному інституті за спеціальністю “Інженер лісового господарства” в 1988 році.

За період роботи зарекомендував себе здібним і досвідченим організатором, висококваліфікованим спеціалістом лісового господарства.

З 1996 року до 2018 року очолював первину профспілкову організацію ДП “Клеванське лісове господарство”. Вміло поєднував свою службову діяльність та профспілкову роботу.

Свої зусилля спрямовував на поліпшення внутріспілкової роботи, покращення мікроклімату в колективі, належних соціально-побутових і виробничих умов, вирішення соціально-значимих проблем.

Неодноразово делегований до складу обласного комітету профспілки працівників лісового господарства та його Президії.

Обраний депутатом Клеванської селищної ради.

За плідну працю відзначений державними та профспілковими нагородами. В 2008 році нагороджений нагрудним знаком ФПУ “Профспілкова відзнака”. Крім того відзначений Почесною грамотою Федерації профспілок України, ЦК профспілки, Рівненської облдержадміністрації та облради, Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства, Федерації профспілок області, обласної організації галузевої профспілки та ін.

Святослав Олександрович спрямовував свою діяльність на захист прав людини праці, завжди вирізнявся своєю мудрістю, авторитетом серед колег та односельчан.

Висловлюємо глибокі співчуття дружині – Ларисі Петрівні, дітям, близьким. Бажаємо сил і витримки в цей непростий час.

Світла пам’ять про Святослава Олександровича назавжди збережеться в наших серцях.